Wij brengen de jaren, de ervaring en de kennis mee om onze klanten door een, vaak, nieuwe en boeiende wereld te loodsen.

arne@mark-think.be
0495 37 43 31... mogelijks zoeken wij jou. Ja, net jou.

Je bent stagiair en op zoek naar een stageplaats binnen de marketing- en webwereld? Een bureau en/of een team waarmee je samen aan de slag kan en ervaring kan op doen. Vanuit ons kantoor in Hoogstraten zijn we iedere dag creatief aan het werk voor meer dan 100 bedrijven uit 60 verschillende sectoren.

Wij zoeken creatievelingen, werkers, denkers & doeners. Fijne werkkrachten met een flexibele ingesteldheid en fris van geest.

Wie weet groei jij door naar ons vast team, voor een marketeer of programmeur is er altijd wel een plaatsje vrij. Niet zeuren, noch klagen ... gewoon iedere dag blij naar & op het werk. Samen werken, brainstormen en de creativiteit laten zegevieren.

Exact de werkplek & het team dat wij proberen te zijn.

Neem contact op met Arne om jezelf te komen voorstellen. We kijken ieder jaar uit naar verse krachten en vernieuwende ideeën!

Copywriter(s)
Samen met Cé ben jij verantwoordelijk voor de vele verhalen van onze klanten. Vertaal het idee van de klant naar tekst, schrijf social- & webteksten, optimaliseer voor het web (SEO) en ontdek meer over marketing en de technische kant van de zaak.
Webdeveloper
Frontend en/of backend? We hebben werk genoeg. We laten je meewerken aan al onze lopende projecten. Je krijgt de kans om mee op meeting te gaan, een pitch te doen, je creatieve geest te scherpen of om je simpelweg uit te leven in code.
All rounder
Ben je mee in de digitale wereld? Heb je expertise & know how van alles wat wij aanbieden? Is marketing je ding? Zin in socials? Grafisch onderlegd? Of simpelweg thuis in alles wat ons bezighoudt, dan horen we graag van je.

Zoek jij een stageplaats?
Wil jij ons team versterken?