Wij brengen de jaren, de ervaring en de kennis mee om onze klanten door een, vaak, nieuwe en boeiende wereld te loodsen.

arne@mark-think.be
0495 37 43 31

Mark & THink Hoogstraten kantoor
14+
jaren ervaring
0+
Actieve projecten
5+
enthousiaste teamleden
voor € 1
ben je reeds gesteld (de koffie)
Huiselijk professioneel
Arne Dondeyne

Iedere werkweek kijk ik vol energie uit naar de gesprekken, besprekingen en brainstorm meetings met onze klanten. Die geven me bakken energie!

Op mijn 18de ontdekte ik mijn creativiteits-gen. Tijdens mijn studies ging ik er mee aan de slag en leerde ik alles wat Mark & Think vandaag aanbiedt. Doorheen de jaren kreeg mijn netwerk & team vorm.

Omdat ik daarnaast bij ieder project de tijd neem om zelf mee te ontwerpen, de website (mee) te maken, de teksten na te lezen of het één ander grafisch vorm geef, voel ik me écht betrokken. Ik blijf zo volledig met mijn voeten in de digitale modder. Mijn fantastisch team geeft me genoeg vertrouwen om gerust de baan op te kunnen.

Ik zie Mark & Think als een professionele omgeving die wil voorzien in al jouw marketingnoden en -wensen. Webdesign en drukwerk, reclamecampagnes en copywriting en eigenlijk écht zoveel meer. Het doel van marketing is steeds hetzelfde: we verbinden jou als producent met jouw beoogde consument. De vraag is natuurlijk hoe we die doelen aanpakken, want dat verschilt telkens opnieuw en hangt volledig af van jouw input.

Tijdens onze eerste gesprekken brengen we jouw bedrijf volledig in kaart, met doelen, wensen en strategieën. Na die dialoog bedenken we, samen met ons team, creatieve oplossingen om jouw doelen te bereiken. Dat team is breed en heeft zich in de afgelopen jaren weten te verrijken met heel wat expertise in allerlei vakgebieden. Daarnaast zijn het ook één voor één toppers als je ze leert kennen.

We werken vanuit een huiselijke sfeer. We stellen ons zeer bereikbaar op en staan erg open voor communicatie. Geworteld in onze bedrijfscultuur. We ontvangen je graag in 'onzen bureau', een fijne ruimte van zo'n 25 vierkante meter, letterlijk in de achtertuin van Arne. Huiselijk ingericht en het licht brandt vaak tot in de late uren. Op onze sokken, in onze jogging of keurig in pak … eigenlijk net zoals thuis. We drinken graag een Duveltje of wijntje met onze klanten tijdens de (avond)meetings. Neen, we werken niet 9 to 5, we werken … euh altijd. En graag. En goed. Kom gerust bij ons thuis, we leggen je de hele marketingwereld verstaanbaar uit.

Naargelang jouw wensen, breng ik de juiste mensen aan om jouw project mee vorm te geven. Zelf ben ik thuis in alle onderdelen van onze stiel, zodat ik mee aan de knoppen kan draaien, maar vandaag zit ik het allerliefst met jou aan tafel, als klant, om jouw on- & offline wensen te realiseren.

Wanneer je het geen hobby meer kan noemen...

Mark & Think Hoogstraten Markdal

Het begon als een hobby en werd al snel een uit de kluiten gewassen hobby. Vandaag zijn de kluiten al lang niet meer te wassen en is Mark & Think een solide bedrijf. Eentje waar we erg trots op zijn, omdat het een rasecht familiebedrijf is. Arne Dondeyne & Melissa Cillen als bestuurders van wat ooit een eenmanszaak was, maar ondertussen voet aan grond heeft bij meer dan honderd bedrijven uit 60 verschillende sectoren. Cijfers zeggen niet alles, maar in onze branche zijn ze wel belangrijk en in dit geval spreken ze boekdelen.

Growing
100%


... is een naam heel belangrijk ...

Mark & Think is letterlijk wat er staat, maar tegelijkertijd ook veel meer dan dat.

Mark - We markeren wat belangrijk is en marketeren dat naar de buitenwereld. Elke dag opnieuw voor onze klanten. Daarbij opereren we vanuit het Markdal rond Hoogstraten. Een bijzondere regio met inwoners, die ons bijzonder nauw aan het hart liggen.

Think - Zonder verwaand te klinken is dit wat wij constant doen. We draaien op creatieve hersenspinsels (en koffie) die jullie voorzien van allerhande digitale oplossingen. Moeilijk om af te zetten ook, dat brein, dus als je nog lichten aanziet in ons kantoor na middernacht, dan is dit niet (altijd) voor een feestje!... om te zeggen dat je ...

... (een) aap bent. (neen, mopje)

... 't verhaal van bedrijven krachtig naar buiten brengt.