Wij brengen de jaren, de ervaring en de kennis mee om onze klanten door een, vaak, nieuwe en boeiende wereld te loodsen.

arne@mark-think.be
0495 37 43 31

Website/shop
Wij zetten personen, merken, bedrijven en starters online. Simpel of complex, maar steeds doordacht.
Grafisch Ontwerp Hoogstraten
Grafisch ontwerp
We vertalen jouw uitstraling en identiteit naar een design, layout en/of ontwerp. Stoer, elegant of sierlijk ... we're on it!.
SEO bedrijf hoogstraten
Copywriting & SEO
Storytelling is enorm belangrijk, omdat mensen niet per se kopen wat je doet, maar waarom je het doet.
contentcreatie
We vertalen je identiteit en uitstraling naar audio, video, foto, 360°-beleving en tekst.
Drukwerk
Maten, snijranden, drukproef, CMYK kleuren ... hét moment om je te ontzorgen.
Mark-a-thing
Onze core business is 'dingen' in de markt zetten en dat is exact wat jij nodig hebt.


Mooie verkoopspraatjes hierboven!?

Tja, dat is marketing!


Mark & Think staat je bij met raad en daad. Dat is een gemakkelijk spreekwoord om te gebruiken, maar moeilijker om in de praktijk te brengen. We willen de ontzorger en allesweter voor je zijn zonder pretentieus te worden. Want luisteren, dat is de basis van elk project.

Total design freedom for everyone
We doen wat we zeggen.

Eerste fase: raad
Zolang er koffie is, zijn wij gelukkig. In een eerste verkennend gesprek ben jij de kapitein. Jij leidt ons langs jouw verhaal en jouw mensen, doorheen jouw wensen, noden en eventuele angsten. Wij luisteren en gaan aan de slag met jouw input om een doordacht voorstel te brengen.

Tijdens de bespreking van dat voorstel geven we je tips, delen we onze expertise en komen we samen tot een aanpak die voor jou past.

Tweede fase: daad
Eens de krijtlijnen zijn getekend van wat jij precies nodig hebt om jouw zaak optimaal te laten draaien, kunnen wij aan de slag. Ook in deze fase, afhankelijk van het bedrijf dat je bent, staan we je bij met onze expertise.

De zaken die we voor jouw bedrijf kunnen betekenen staan hieronder.

Ik ben starter.

Onder onze starters tellen we niet alleen de jonge, beginnende ondernemers. Dit zijn ook de ondernemers die al (veel) ondernemersjaren achter de rug hebben en iets helemaal anders willen doen. Het is niet vernieuwen of rebranden, maar écht opnieuw beginnen.

Die verscheidenheid binnen onze groep “starters” maakt dat we werken met een heel aantal verschillende insteken. We zoeken samen naar het beste rendement voor het beschikbare (marketing)budget. Een balansoefening van prioriteiten, mogelijkheden en budgettaire opportuniteiten of beperkingen.

Ontzorgen
100%

Ik wil vernieuwen..

Wanneer je al een paar jaar bezig bent of al vele jaren bezig bent, kan het zijn dat je uitgekeken bent op het design van je website, je huisstijl of je logo. Dan is Mark & Think er, opnieuw met raad en daad, om jouw merk te rebranden of een andere frisse wind door je "bedrijfshouden" te laten waaien. Heel vaak gaat het dan om een hele nieuwe website, maar we ontwerpen eveneens een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, schrijven volledig nieuwe teksten … daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de markt breder te bekijken, extra producten aanbieden of via andere kanalen bestaande producten aanbieden.

Rebranden
100%

Samen met Mark & Think
wordt jouw bedrijf
sterker off- & online!

Ik wil versterken...

Wanneer je goed draait, maar denkt nog beter te kunnen, kan je jouw marketingbudgetten optrekken en inzetten op versterking & groei. Dat doe je in de versterkingsfase van je bedrijf, waar je iets bestaand houdt, maar daarbovenop extra zaken wil doen.

Een klantenportaal bouwen, meer (of alle) producten online zetten en/of andere vormen van reclame aanspreken. Ook automatisatie, introductie van een CRM-tool, een marketingcampagne, het gebruik van reclamefilmpjes, … zijn voorbeelden van de zaken die Mark & Think voor jou kan betekenen in de versterkingsfase.

Marktaandeel vergroten
100%

Zoek jij een parnter
om verder mee te groeien?