Amai

Als je ooit al binnenkwam in de bureau van Mark & Think, dan zijn we vrij zeker dat je toen dacht: “Amai, dat ziet er hier goed uit!” Dat denken wij ook, keer op keer. De bureau is het werk van David Moors, een schrijnwerker die zorgt voor maatwerk. Of zoals we het op de website zo mooi (en waarheidsgetrouw) hebben staan: “Maatwerk, dat is werk van een maat”. Als je David leert kennen, dan weet je wat we daarmee bedoelen.

AAN’T WERK …

Op een warme zomerdag vertelde Arne verhalen over zijn werk & klanten aan mij, zijn copywriter, zodat ik ze kon neerpennen. Ik kan alvast zeggen dat ik met plezier heb geluisterd, omdat Arne met zoveel enthousiasme vertelt over zijn klanten. Soms had ik de indruk dat hij eerder vertelde over zijn vrienden dan over zijn klanten.
_Cédric

Transparantie en eerlijke prijzen

De vraag van David kwam vanuit een probleem. Hij zat namelijk met zijn toenmalige website bij een concurrent en zat vast aan een wurgcontract. Hij belde me een maand voor die vervaldag op en wilde daar weg. We hebben het ook even vergeleken; hij betaalde daar per maand, wat hij bij ons per jaar zou gaan betalen. Op een maand tijd moest die website er dan wel liggen, maar we hebben ons best gedaan en het resultaat is echt heel fijn.

Maatwerk in kasten en offertes

De visie die David hanteert voor zijn bedrijf komt ook eigenlijk bijna overeen met de visie van Mark & Think. Alles is namelijk maatwerk. Vooraleer David een offerte maakt, heeft hij namelijk al alles opgemeten. Hij weet exact hoeveel hout er nodig zal zijn, weet welke materialen er zullen gebruikt worden en werkt ook naar een budget. Hij kijkt niet op een uur meer of minder. Zie je de gelijkenissen? Als er zulke ondernemers langskomen, dan gaat ons hart al sneller kloppen!

Resultaat zo mooi als de bureau

Het doel van de website is werk genereren, dus David moest gevonden worden (SEO!) en de website moest aanspreken. Beide zaken: done! Arne is de webteksten in Limburg gaan finetunen en op een andere dag kwam David naar de bureau bij Arne om de foto’s te trekken voor de website. Maatwerk voor Mark & Think, maatwerk voor David Moors. Iedereen tevreden.

Volgende keer wanneer je binnenstapt in de bureau, horen we graag je reactie!
(maar ook wanneer je op zijn website komt, want dat is òns maatwerk!)

– – –
Geschreven door Cédric
Copywriter bij Mark & Think

Maatwerk, dat is het werk van een maat!

Even sparren?

Mogen we ook luisteren naar jouw dromen, ideëen, plannen en realisaties? Laat van je horen en dan plannen we een kennismakingsgesprek in!
Tot snel, Arne Dondeyne

Op zoek naar rust?

Ja, dat kan je hier wel vinden. En wijn ook! En een zwemvijver. En kamers! En … Boek gewoon eens een weekend: www.weynhoven.be.