Mark&Think adviseert strategie ontwerpt

Jouw digitaal verhaal

We geven wind in de rug en gaan samen stap voor stap aan de slag. Wij brengen wat er vanbinnen in je bedrijf leeft, naar buiten

 • Creatie
 • Opvolging
 • Advies & strategie
MARKETING! Mark-a-thing.

Onze ruggengraat

Een koelkast die uit de lucht ploft, een bankdirecteur die in de modder mountainbiket of 1280 flesjes Tripel Katrien die in Castelré een droneboodschap vormen ... bij Mark & Think hebben we een wel heel bijzondere kerfstok.

Content jaarstrategie

We nemen de stress weg van contentcreatie en online planning. Samen bouwen we aan je online aanwezigheid en vergroten we je bereik en klantenbestand door strategieën en data-analyse.

Online aanweigheid

Wij verzorgen je domein, hosting, e-mail en ontwikkelen je website of webshop van A tot Z. Ons team optimaliseert je site voor zoekmachines en biedt langdurig onderhoud en support.

Grafische vormgeving

We beginnen met het creëren van de identiteit van je idee of bedrijf, inclusief naam en imago. Vervolgens ontwerpen we alles, van logo tot promotiemateriaal, en zorgen we voor drukwerk en levering op je locatie. Onze service is compleet en fullservice.

Schatkamer

Onze verhalen

Benieuwd hoe we samen werken met intussen meer dan 130 bedrijven? Lees enkele van onze cases.

01

Klein Seminarie

In de Scholencampus te Hoogstraten hebben wij het genoegen gehad om 7 verschillende websites te ontwikkelen, elk met hun eigen uitdagingen.

02

Garage Vangeel

Garage Vangeel, niet van "Geel", maar wel met de topper Guy.

03

Rebalance21

Samen schrijven wij al 14 jaar geschiedenis.

Ervaringen van onze klanten

Wij zien het verschil

De beste manier om onze toewijding te tonen is aan de hand van de ervaringen en verhalen van degenen die met ons hebben samengewerkt.

Arne van Mark&Think heeft me enorm geholpen bij het opstarten van mijn bedrijf. Zijn expertise en begeleiding waren essentieel voor een succesvolle lancering. Dankzij hem kon ik mijn ideeën snel omzetten in actie.

Hanne

Jaah jewels

Every step of the way they provided helpful advice, recommended strategies to ensure our website was optimally set up, and made sure every element was clear and concise.

Julie Kyle

Account Executive

Excellent service and throughly trained professionals, and their follow-up on tickets was handled with such care and attention to detail.

Brendan Buck

Data Engineer

Every step of the way they provided helpful advice, recommended strategies to ensure our website was optimally set up, and made sure every element was clear and concise.

Paige Lowery

Head of Brand

I just had to take a moment to express my gratitude for the outstanding service they provided. Their complete assistance and efforts were truly remarkable.

Stefan Ball

Marketing Manager

Read more reviews

130 tevreden klanten

Gewonnen hartjes en vertouwen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut at sem euismod, tincidunt lorem nec, laoreet velit. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae.

Real-time analytics helped me optimize my marketing, increasing website traffic.
Frederic Hill

Founder & CEO

+ 0 %

Increase in customer growth rate

Very impressed with their incredible professionalism and expertise.
Safaa Sampson

Account Executive

$ 0 k

Saved in operational costs

Innovative solutions tailored to our needs. A reliable partner for our business needs.
Brendan Buck

Business Manager

+ 0 %

Increase in customer engagement

Integrations

Marketingbureau in Hoogstraten

Een innovatieve kijk, gepasioneeerd team en creatieve breinen.

 • heerlijke cocktail aan skills
 • 530ste website
 • Sinds 2008

Haal ons in huis

We noemen onszelf wel eens ‘jouw digitaal huishouden’.

 • Ervaring en Expertise
 • Betrouwbare Partnerschap
 • Innovatie en Flexibiliteit

  Zet je bij ons aan tafel

  Als je morgen een concurrent zou opstarten, op welke manier zou je je eigen bedrijf dan aanvallen?

  Hebben we je ook getriggerd
  0%
  We zijn niet ‘zomaar’ een webbureau dat je website in elkaar steekt of een grafisch bureau dat je flyer maakt. Niet zomaar een communicatiebureau dat je wat social posts geeft. Neen, we laten je nadenken, we denken samen met jou en nemen je vooral graag mee in de wereld van strategie, marketing, doelgroep, conversie, SEO, bereik, affiniteit, betrokkenheid etc …

  We organiseren een avond waar we naar jouw vragen en verhaal luisteren. We leggen er onze ervaringen en expertise naast.

  We schrijven een tijdlijn uit en gaan samen aan de slag om wat er in jouw bedrijf leeft, sterk naar buiten te brengen.

  We betrekken je voortdurend bij onze stappen. Samen komen we tot resultaten.

  We blijven aan je zijde. We helpen, ontzorgen, houden trends in de gaten en zorgen dat je up-to-date naar buiten blijft komen.

  Elke dag blij aan het werk

  Een project is in onze ogen iets dat je echt moet "aanpakken". Met andere woorden: ambitieus, vol goesting en volledig op maat.

   

  Terwijl ik even poseer voor de camera, zijn Cé en Mathias druk in de weer. Da's the spirit. 😉 Opgezet spel of echt? Maakt niet uit ... 't zijn top kerels! Ze gaan er voor.

  Goesting
  0%
  Ambitie
  0%

  Altijd bereikbaar!

  Ontmoet ons sterk team vol ambitie, creativiteit & expertise.

  • Kantoor Hoogstraten Meterkensstraat 5, 2320 Hoogstraten
  • Email arne@mark-think.be
  • Gsm Arne 0495 37 43 31

  Mark & Think is letterlijk wat er staat, maar tegelijkertijd ook veel meer dan dat.

   

  Mark – We markeren wat belangrijk is en marketeren dat naar de buitenwereld. Elke dag opnieuw voor onze klanten. Daarbij opereren we vanuit het Markdal rond Hoogstraten. Een bijzondere regio met inwoners, die ons bijzonder nauw aan het hart liggen.

   

  Think – Zonder verwaand te klinken is dit wat wij constant doen. We draaien op creatieve hersenspinsels (en koffie) die jullie voorzien van allerhande digitale oplossingen. Moeilijk om af te zetten ook, dat brein, dus als je nog lichten aanziet in ons kantoor na middernacht, dan is dit niet (altijd) voor een feestje!

  01

  Als je ons vraagt naar een karakterkop in Hoogstraten, dan staat Gert Rombouts mee in het lijstje. Arne ontmoette hem voor het eerst in de zomer van 2018.

  Haarbazaar