Hoe wij Guy en Kirby helpen met hun marketing

Bij een doorstart of een nieuwe zaak komt er veel kijken. Naast alle praktische zaken zoals het zoeken naar een geschikte locatie en het regelen van alle vergunningen, is het ook belangrijk om na te denken over de marketing van je bedrijf. Dat begrepen Guy en Kirby als geen ander. Guy heeft jarenlange ervaring in de garage-industrie en Kirby zette samen met haar man de stap naar het zelfstandige leven. Ze is ook geen onbekende, je herkent haar vast als verkoopster in de ICI-Paris in Hoogstraten.

Een paar maanden voor hun doorstart (februari 2023) kwam Kirby bij ons aankloppen. Ze waren op zoek naar een marketingpartner die met hen kon meedenken en ontwerpen. Wij gingen graag deze uitdaging aan en werkten nauw samen met Guy en Kirby om hun zaak op de kaart te zetten.

Samen bepaalden we de brandingkleuren en creëerden we een eigen lettertype voor hen. Daarnaast zorgden we voor een website, SEO-optimalisatie, een bedrijfspagina op Google, teksten en afgeleiden van de branding zoals vlaggen, nummerplaten en auto- en raambestickering. Door deze samenwerking konden we een volledig marketingpakket aanbieden dat aansloot bij de visie van Guy en Kirby.

"Zwijg over computers"

Het was al snel duidelijk dat Guy en Kirby twee gepassioneerde mensen zijn die weten waarvoor ze willen gaan. Computers waren niet echt hun ding, maar intussen beheren ze zelf hun webpagina’s met een gemakkelijk systeem. Dit toont aan dat ze openstaan voor vernieuwing en dat ze bereid zijn om te leren.

Als marketingpartner liepen we graag die extra mile voor hen. Dat zit in piepkleine zaken, van elk contact met de drukker, tot gauw even de bedrukte vlaggen naar hun garage brengen of het maken van enkele voorlopige foto’s voor hun website (in afwachting van de fotograaf). Het zijn kleine dingen, maar het toont wel aan dat we begaan zijn met onze klanten en dat we hen willen helpen om succesvol te zijn.

We zijn trots op de samenwerking met Guy en Kirby en we kijken uit naar wat de toekomst voor hen in petto heeft.

– – –
Geschreven door Arne
Copywriter bij Mark & Think

Niet van Geel

Even sparren?

Mogen we ook luisteren naar jouw dromen, ideëen, plannen en realisaties? Laat van je horen en dan plannen we een kennismakingsgesprek in!
Tot snel, Arne Dondeyne

Titel

https://garagevangeel.be.