Onmisbare schakel

Advies & Strategie

Hoe kunnen we jou helpen?

Strategie

Strategische partner

Strategie. Da’s een duur woord, hè? Er kan ook enorm veel onder thuishoren en dat is waarom het veel mensen afschrikt. Het is nochtans een onmisbare schakel voor een bedrijf en het is, omwille van het carte blanche-gehalte één van onze favoriete bezigheden. Bij Mark & Think houden we strategie laagdrempelig. Geen dure woorden, grote marketingplannen en om ter gaafste pitches waar euro’s voor worden aangerekend.

01.

Heel het team spant zich in

“We hebben een erg breed team. Iedereen werkt aan zijn of haar eigen expertise, maar het is tijdens strategische sessies dat iedereen samen aan tafel komt. Die tafel wordt ad hoc samengesteld en telt dan afhankelijk van het project 3 tot 7 Mark & Think koppen, ieders met een eigen achtergrond en eigen insteken, maar iedereen staat er met hetzelfde gevoel van “Yes, let’s go!”.

02.

Bekwaamheid

om met behulp van de ter beschikking staande middelen een gesteld doel te bereiken

03.

Plan van handelen

Met een doordachte strategie bereiken we ons doel. Met een slim plan overwinnen we obstakels en gaan we voor succes.

04.

Concreet

Tijdens zulke strategiesessies komt er altijd veel input, ongeacht of we nadenken over een grote campagne of een naam of een slagzin. Het mooie aan het team is, dat we eigenlijk van allerlei markten thuis zijn. Als je spreekt over strategie, kunnen we niet rond grootheden als Ansoff, Buell en de 6 types of persuasion. Aan ons de taak om dit helder en behapbaar over te brengen aan iedere klant. Mensentaal dus: check!

Concreet

Hier gaat het om jou

Tijdens een kennismakingsgesprek luisteren we aandachtig en stellen we je veel vragen. Dat moet ook, want we willen exact weten wat je vragen en je noden zijn. Dit doen we allemaal alvorens we een offerte maken.

En zo heb je een straat(egie) voorsprong

Of je nu een nieuwe start maakt of een doorstart wilt, we staan voor je klaar. Van huisstijl tot logo tot bedrijfsnaam, wij regelen het allemaal. Maak een afspraak en samen zorgen we voor een sterke online en offline aanwezigheid voor jouw bedrijf, met focus op zowel korte als lange termijn strategieën.