Iets met karakter enzo

Als je ons vraagt naar een karakterkop in Hoogstraten, dan staat Gert Rombouts mee in het lijstje. Arne ontmoette hem voor het eerst in de zomer van 2018. Hij zat toen nog met zijn zaak bij Bruurs in een gezellige kleine ruimte. Al snel werd duidelijk dat beide heren hun babbel niet kon stilstaan.

Gert hoorde de klierkoorts verhalen van Arne aan in de aanloop naar zijn trouw, maakte hem toonbaar op 2 augustus (dag van de trouw) en nadien zou Arne nooit meer vreemdgaan. Trouwe klant, trouw mee verhuisd naar de Vrijheid 124 en intussen eigenlijk een goede vriend geworden die trouw het volledige digitale huishouden in handen heeft.

Dat vriend worden is Arne trouwens niet vreemd, klanten blijven bij Mark & Think … We bestaan 15 jaar (2023), het lijstje met klanten die er al 10 tot 14 jaar bij zijn is gigantisch. Dat zegt genoeg. Vele klanten zijn intussen vrienden geworden.

Als creatief bureau is het altijd fijn om samen te werken met mensen die de chemie hebben met ons team. Met Gert is dat absoluut het geval. We hebben fantastische werkavonden, brainstormsessies en komen samen tot de beste ideeën.

 

Olijk trio

Voor Haarbazaar in Minderhout, kapperszaak met Tinne en Monique in de vuurlinie, hebben we een nieuwe website ontwikkeld die zowel de look als de feel van het kapsalon weergeeft. Het is een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website die potentiële klanten aantrekt en bestaande klanten eenvoudig de informatie laat vinden die ze nodig hebben. Daarnaast hebben we een social media-strategie opgesteld om de online zichtbaarheid van Haarbazaar te vergroten en de interactie met klanten te verbeteren. Met zo’n fantastisch olijk trio geeft dat weinig problemen.

Gert's mastermind

Voor Haarbazaar Deluxe, de barbierzaak van Gert op de Vrijheid, hebben we een nieuwe website ontwikkeld die exclusiviteit en luxe uitstraalt. Niet enkel zijn uniek pand, maar ook de service is tot in de puntjes in orde. Het doel was om een unieke online ervaring te creëren die nieuwe klanten aantrekt en bestaande klanten blijft boeien.

Gert is momenteel (we schrijven dit in mei 2023) bezig met het opstarten van zijn derde zaak, Loostermans, en ook hier zijn wij bij betrokken. We zorgen voor de ontwikkeling van de webshop en de opzet van een social media-strategie. Echte storrytelling, met Frans Loostermans in de hoofdrol. We zijn ervan overtuigd dat we samen met Gert en de andere betrokkenen opnieuw een succesvolle zaak kunnen ondersteunen en vorm geven.

– – –
Geschreven door Arne
Copywriter bij Mark & Think

Mastermind Gert

Even sparren?

Mogen we ook luisteren naar jouw dromen, ideëen, plannen en realisaties? Laat van je horen en dan plannen we een kennismakingsgesprek in!
Tot snel, Arne Dondeyne

Gert's imperium

https://garagevangeel.be.